[stextbox id=”info”]

A szabadon engedő szülői figyelem mellett a gyermekben magától kialakul a tolerancia, együttérzés, tisztelet. Megmarad érdeklődőnek, kíváncsinak és lelkesnek, aki szívesen tanul. Erre egy gyermeket sem kell nevelni.
Ha egy gyerek  nem tud toleráns, együtt érző, másikat tisztelő lenni, vagy utál tanulni az a nevelés következménye. Túl sokszor vették el a kedvét a temérdek szabállyal, a folytonos bizalmatlansággal.

A  gyermeknek nem szükséges  megtanítani mi a helyes és mi a helytelen. Ha a gyermeket megerősítünk abban, hogy bízzon érzéseiben, érzékelésében, akkor maga fogja tudni mi a jó neki.

Számos felnőtt, párkapcsolati problémával küzdő kliensem van, akik nem tudják, nem érzékelik, jó-e nekik az adott kapcsolat. Bizonytalanok döntéseikben. Szünet nélkül gondolkodnak arról, jól döntötte- e? Nem érzékelik éberen a világot maguk körül, hanem gondolkodnak róla és kételkednek magukban.
Ez azért van, mert gyerekkorban beléjük sulykolták, hogy nem bízhatnak magukban. Ők pedig igyekeznek bízni a tanult szabályokban. Csakhogy annyi belső szabály van, hogy képtelenek eligazodni. Elveszítették a kapcsolatot a belső gyermekükkel.

belső gyermek

[/stextbox]

[stextbox id=”grey”]

Olyan programra hívlak, amely gyógyítja, feloldja, elpusztítja a gyerekkori szabályokat. Hiszen nem a  szülők tapasztalataira, meggyőződéseire van a gyereknek szüksége. Nagy ajándék, ha a gyerek a saját szemével nézhet rá a világra és a saját tapasztalatiból fejlődik.
Ez az, amit most ezzel a tréninggel meg tudsz adni magadnak. Amit a szüleid nem tudtak, azt most te korrigálod. Szabadság, kreativitás, lendület, játékosság, öröm életed területein.

A foglalkozás menete:

1. Kommunikációs gyakorlatok

A foglalkozás első részében páros gyakorlatok segítségével kommunikáció eszközével felderítjük mi a helyzet a belső gyerekeddel. Jól irányított kérdések segítenek felderíteni, melyek azok a korlátok, amelyekre nincs szükséged.

2. Elengedés gyakorlatok

3. Transztánc

Mélyrehatóan  dolgozunk. Állva bekötött szemmel, csak magadra figyelve mozdulsz, táncolsz. A bekötött szem segíti a befelé fordulást és a magam vagyok, magamnak táncolok érzését.

Nem csak gondolati, nemcsak elme szinten, hanem testi, sejtszinten töröljük az érzelmi blokkokat Így a transztánc jó néhány kineziológiai oldással felér. Ha bízol a testedben és hagyod, hogy a zenékre magától mozduljon, akkor óriási erők mozdulnak. Egész más mondjuk a szégyen érzést gondolatban átélni, mint teljes testtel kifejezni. Így minden sejt részt vesz az érzelmek  átélésében majd az elengedésében.

314870_226134921_big

A testben a szabályokkal a kontrollálással sok érzelmünk rekedt meg. Nem éltük át őket, hanem megállítottuk, lefojtottuk, sőt szorítjuk folyamatosan, hogy ki ne törjenek. A transztánc során átengedheted a testen ezeket a benned rekedt érzéseket.  Többé már nem kell szorongatnod, mert kiröppennek belőled.

Transztáncról még bővebben itt olvashatsz.

[/stextbox]

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük