Képzelt találkozás: Hamupipőke kineziológia oldása

Hamupipőke azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk neki kijönni a mostoháival való szörnyű szenvedéséből.

Humapipőke kineziológiai kezelése :)
A kineziológiai teszt során sok minden kiderült:
Hamupipőke saját konfliktuskerülése miatt, benne van egy jókora csapdában. Édesanyja elvesztése miatt érez bűntudatot.
Mivelhogy, édesanyját nem tudta megmenteni, pedig gyermeki lelke erre vágyott a legjobban. Tehát ezzel úgymond kudarcot vallott, tehetetlenül kellett végigélnie a tragédiát, ettől a tehetetlenségtől és a segítés kudarcától erős bűntudat alakult ki benne.
A konfliktuskerülés, és amit eltűr a mostoháitól, tulajdonképp ennek a bűntudatnak az eredménye. Úgyis mondhatnánk vezekel.

Ezenkívül rájöttünk még arra is, hogy a csendben tűrni és szenvedni, erős anyai minta is, amit Hamupipőke is követ tudat alatt. Édesanyja ebbe a csendben tűrésbe bele is halt, de, hogy miért, annak okai a generációs stresszekben keresendők.

 

hamupipő kineziológusnál

Ráadás és még nehezítő tényező, hogy az édesapa is erős önbizalomhiánnyal küzd, ami abból is jól látszik, hogy sosem mert kiállni a gyermekéért, az apa mint védelem teljes kudarcot vallott.

Szóval a tehetetlenség és az, hogy cselekedjek tegyek a saját boldogságomért, az egész családban sérült.

Ezeket a mintákat, rossz védekezési taktikákat engedtük el a kineziológiai kezelés során. Hamupipőke az oldás végére megértette, hogy mennyi lehetőséget nem használt eddig az életében.

Azóta elköltözött otthonról, és egy közeli fogadóban dolgozik. Igaz szobalányként kezdte, de már ez is szabadság volt számára az otthoni elnyomás után. 2 hónap alatt annyit fejlődött, hogy ma ő  a fogadósné jobbkeze és hamarosan saját üzletbe kezd.
Hacsak nem alakul ki valami extra lehetőség a holnapi királyi bálon, amelyre hivatalos… 🙂

Hamupipőke

Itt tudsz jelentkezni kineziológiai oldásra:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:3 válaszok
 1. Csorba Lászlóné
  Csorba Lászlóné says:

  Nagyon köszönöm a történetet. Már régóta sejtettem, hogy édesanyám, aki 6 évesen lett félárva, hasonló gondokkal küzdött (már elment), én pedig egész életemben ezzel az örökséggel éltem. Nagyon nehéz kilépni és felismerni a helyzetünket, változtatni még nehezebb. Legalább is szakszerű segítség nélkül.

  Válasz
 2. Horváth Andrea
  Horváth Andrea says:

  Nagyon tetszett a mese ebből a szemszögből, és tényleg, a mesékben nagyon sok konfliktus megfogalmazódik szimbolikus formában. Köszönöm!

  Válasz
 3. GRobi
  GRobi says:

  …és mi a folytatás? Hogyan viszonyul egy önálló vállalkozásban gondolkodó Hamupipőke egy délceg királyfihoz? És vajon a királyfi hozzá? Megfelelnek a „társadalmi elvárásoknak” vagy szembe mennek azokkal?

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük