Iszonyúan egyszerű, mégis rettentő erőket mozgat meg ez a technika.

Ha kipróbálod, ha csinálod, veled együtt, érted mozdul a világ.
Spirituális tanításokban gyakran használjuk, és én is használtam, a pozitív programozást.
Képzelj el egy általad vágyott helyzetet, szituációt, éld bele magad minél jobban, érezd, éld át, és ezáltal elérheted a célod. Tanítod magad arra, hogy miként vonzzál be jó dolgokat az életedbe. És működik.
Akinek ez elég, továbbra is élhet a módszerrel és elérhet általa változásokat.

De mi van azokkal, akik mindig többre vágynak?

Mi van azokkal, akiknek folyton mocorog a sajtkukac a fenekükben?
40 év felett vagyok de még mindig imádom, ha pörög velem a világ. Nap mint nap tele vagyok világmegváltó energiákkal  és most rögtön kell nekem minden, ami jó!!
Ha te is ilyen típus vagy, akkor a kérdésben élést imádni fogod!

Amikor kiterveled, hogy mit szeretnél, akkor egy dologra fókuszálsz.

Arra vársz, hogy az a bizonyos állás, az a bizonyos fizetés, azzal a bizonyos tulajdonságokkal rendelkező álomtárs végre megjelenjen. És tudod, hogy ez mekkora korlát?

access bars10

Hiszen nem biztos, hogy a neked való legjobbat teremted meg, hanem azt amit te legjobbnak gondolsz, amit te legjobbnak kitaláltál.
Pontosabban, hogy jobban értsd. Hogyan lehet ez korlát?
Tegyük fel hogy Vácon laksz, van egy kis cukrászdád, aminek kicsi a forgalma és szeretnél változtatni, legalább havi 300.000,- hasznot kitermelni, fejlődni, de maradni a szakmádban, mert szereted.
Kitalálod, hogy szeretnél egy új üzlethelyiséget Vácon, mert ott laksz, aminek kedvezőbb a bérleti díja, mint a mostaninak és forgalmas helyen is van és több vevőd is lesz. Keresel, kutatsz és mondjuk meg is teremted. Hurrá!

Mi lehet akkor, hogyha kérdésben élsz?

Felteszed magadnak a következő kérdést.
Mi lenne az a változás, új lehetőség, ami által továbbra is cukrászként dolgozhatnék, és sokkal több pénzt keresnék, és több embernek okozhatnék örömet az alkotásaimmal?
Nem te találod ki hogyan legyen, hanem kérdezel.

Képzeld ezáltal az is lehet, hogy nem Vácon fogsz dolgozni, lehet, hogy több pénzt fogsz keresni, mint havi 500.000,-
Lehet, hogy kapsz más egyéb felkéréseket, lehetőségeket, mint amit egy kis üzlethelyiség adhat.
Nem ismerem a cukrászok karrierjének lépcsőfokait, de remélem érted mit akarok mondani. Többet és jobbat is kaphatsz, mint amit te megtervezel.
Ha nem rögzítesz be magadba konkrét elképzeléseket, hanem nyitott vagy mindenre, ami neked fejlődés és kaland, akkor milliószor több lehetőség vár rád.
Neked csak annyi a dolgod, hogy válogass közülük.

access kérdések

Megtervezed a napod, tök jó!

De megteheted azt is, hogy megkérdezed, hogyan lehetne a mai napból a lehető legtöbbet kihozni?
A kérdések megnyitnak. Nem kell válaszolj. Csak maradj figyelemben és áramolj arra, ahol a szabadság és boldogság érzése hívogat.

Kimondod valamire, hogy ez volt a legjobb. Honnan tudod?
És ha van még ennél is jobb?

A kérdésekkel tágítjuk a tudatunkat.

Rengeteg előre beprogramozott hitrendszerünk van, hogy mi az amit megkaphatunk elérhetünk. Nem figyelünk nyitottan a lehetőségekre, hanem korlátokkal, szemellenzővel keressük az ideális partnert. És közben észre sem vesszük mennyi mindenki ment el mellettünk, mert rájuk nem is voltunk nyitottak. Én olyat nem akarok, aki …

Néhány kérdés, amin gyakorolhatsz. Tedd fel őket magadnak napjában többször. És figyelj. Fogod érezni, hogy teresebb körülötted a világ. Nézelődj nyitottan!

Hogyan lehet, még ennél is jobb?

Melyek a végtelen lehetőségeim a………………….ra?

Milyen energia lehetnék, amely lehetővé tenné …………?

2016.  januártól Access Bars tanfolyamok indulnak nálunk.

Az access consciousness nem spirituális módszer, nem vallás, és nem hit kérdése. Arról szól, abban segít, hogyan lehetsz tudatosabb. Hogyan szabadulhatsz meg a hitrendszereidtől, hogyan lehetsz az a végtelen lény, aki egy a mindenséggel. Hatékony eszközöket ad, hogy hozzáférj a képességeidhez, a tudatosságodhoz.
Tudatosnak lenni, nem kevesebbet jelent, mint hogy pillanatról pillanatra te választasz a végtelen lehetőségek közül. Szabad vagy a rád kényszerített mintáktól, szabad a múltadtól, a jövődtől.

Balázs Móni

accessbars9