A transztánc rituáléval az ősi szertartások ereje válik a ma embere számára hozzáférhetővé. Egyesíti a gyógyító hangokat, dinamikus ütős ritmusokat, légzési technikákat, melyek együttesen segítenek meghívni egy megváltozott tudatállapotot, amelyből kialakulhat a spirituális ébredés, a mentális tisztánlátás, az érzelmi egyensúly és a testi egészség.

A transztánc az egyik olyan technika, amelyet  ősidők óta használ az emberiség a megváltozott tudatállapotok eléréséhez. Gyógyító hangok, dinamikus dobos ritmusok, a test mozdulatai és a légzés hamar olyan világokba repít, amely régóta a tiéd, de nem biztos hogy tudatosan is ismered.

transztánc

A rituális táncok,  a keleti kultúrák, sámán gyógyítók napi szinten használják, használták. Segítségével olyan gyógyító őserőket idézhetünk meg, amelyek természetes részeink, csak elfeledtük őket.

Nagyszerű mert egy idő után ráérzel, hogy nem te mozogsz, nem te irányítod a mozgást, hanem hagyod a testet vezetni. Itt most a test nyelve a mozdulat. A test tudja, mit kell kimozogni, kiráznia magából. Te leszel a szemlélő, az átélő. Ha ezt megtapasztalod, megtudod, milyen amikor nincs kontroll, nincs fegyelmezés, illedelmesség, mégis tudatában vagy minden egyes történésnek.

Ha egy kifejezett kérdésre keresed a választ, érdemes már napokkal előtte erre hangolódni. A táncban megtalálhatod a válaszokat.

Technika:

Váltakozó intenzitású zenék, az ősi kultúrák hangjai, és korunk zenéi segítik a folyamatot. A tánc befelé figyelve, szemünket bekötve, segít magasabb rendű lényünk felé gravitálni. A szem elveszti az ingereket, viszont ezért, és ennél inkább minden más érzékszervünk erősen bekapcsol. Külön utunkat járjuk, mégis együtt haladunk. Ez alkalommal őseinket, sámán gyógyítókat hívunk meg gondolatban. A magyar nép igen gazdag sámán múlttal rendelkezik. Ők a táltosok.  Tehát intenzíven ott él bennünk.

Nagy erejű gyógyulásokra számíthatsz. Spirituális ébredésre, mentális javulásra, a testi lelki egyensúlyod megtalálására lelhetsz.

Találkozhatsz magasabb rendű lényeddel, vezetőddel, őseiddel, előző generációkkal, előző életeiddel.

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Transztáncról még bővebben itt olvashatsz. […]

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük