Cikkek az elvonulásokról, a táborainkról, a transztechnikákról.

elvonulás kisinóc

Sokszor nem is tudod, miért buksz bele.
Nem tudod, miért választod a nehezebbet?
Mennyi mindent hittél el, ami nem is a tiéd?
A betegségeid is hasonlóak, mint édesanyádnak?
Hányszor döntötted már el, hogy te nem leszel olyan, mint a szüleid?
Utána néztél-e valaha, honnan jön az a sok szomorúság, düh, fájdalom?

Most itt magyarázatokat kapsz arra, hogy miért úgy működsz ahogy.
Tippeket, hogy hogyan szabadulj ki a mókuskerékből.
Ötleteket, hogy hogyan ne add tovább gyerekeidnek.

 

A kineziológiai oldásról:

Szia Móni! Emlékszel, hogy legutóbb amiatt mentem Hozzád, hogy nem merek döntéseket hozni, agyon agyalok mindent, egy helyben toporgok és még az is totál összekuszálódik bennem, hogy valamit akarok-e valójában vagy mégsem? Azt hiszem, elég jól sikerült erre az oldás, mert totál beindultak körülöttem az események: jött egy vevő a lakásunkra, találtunk egy házat, Rékát felvették Sashalomra… és mindez gyakorlatilag pár nap leforgása alatt… :)))) Köszi :)))
Antal Márta

Mi az amiben segített a kineziológiai kezelés? Először is rá kellett jönnöm, hogy ahhoz, hogy Meli változzon nekem kell változnom. A gyerekekkel való viszonyán szerettünk volna változtatni. Nem tudom emlékszel-e a probléma az volt, hogy a gyerekkel egyáltalán nem akart kapcsolatot teremteni, sőt a kisebbektől még sírt is. Az ovis beilleszkedésétől féltem a legjobban. Sokat olvastam utána, pszichológia, fejlődéslélektan, kerestem a választ.

Először az volt a gyanúnk, hogy a túlhallása van és e miatt fél a kisebbektől. (tudta, hogy a picik hangosan ordítanak) Az otthoni háztartási eszközökkel sem jött ki. A porszívót utálta a legjobban, ha meglátta, a szobába be sem tette a lábát. Az első kezelésnél ez volt a fő szempont. Ez aztán olyan jól sikerült, hogy a porszívók a legjobb barátai lettek. Legszívesebben még az ágyába is befektette volna, és még porszívózott is vele.

A gyerekektől való félelem sajnos nem szűnt meg. Ekkor már konkrétan ez a téma került oldásra. Mire elkezdődött az ovi megoldódni látszott a helyzet. A beszoktatás várakozáson felül sikerül. Egy hét után már Ő kérte, hogy egyedül maradhasson az oviban, és az tegye amit a többiek is.
Ma már (néhány kezdeti nehézség után) szívesen indul reggel az oviba, és vidáman meséli el a napját.

Végül még Apa ovival szembeni ellenérzései is megszűntek.

Köszönjük!!!!!!! 
Koroknainé Ambrus Karolina

Kedves Mindenki!
Soraimat azoknak ajánlanám, akik kételkedtek, vagy kétségeik voltak a kineziológia hatásosságával kapcsolatban.
Személy szerint egy igen nagy műtéten estem át 1.5 hónapja, aminek következtében szorongás, depresszió, testi tüneteim (irtózatos fájdalmak), alig volt erőm, folyamatos félelem érzetem alakult ki. Ezek mellett igen nehéz volt elfogadnom, hogy 31 évesen ICD készüléket ültettek belém.
A családomtól kapott segítség és az ön erőm kevésnek bizonyult a felépülésemhez. Szerencsére felismertem, hogy gond van, és tudtam, hogy külső segítségre van szükségem.
Többek ajánlásával jutottam el Mónikához.
Hittem benne és akartam a gyógyulást, tudtam, hogy vannak bennem dolgok, amiket nem tudok elengedni, feldolgozni.
A lehető legjobb kezekbe kerültem! Felfedtük a gondok eredetét, feloldottuk őket. 2 nappal az első kezelés után, mintha kicseréltek volna. Ismét csillog a szemem, van erőm, jó kedvem és a közérzetem, fájdalmaim múlóban vannak.
A kezelés után tisztának éreztem magam, felszabadultam.
Mónika kisugárzása rendkívüli módon pozitív, egy percig se volt bennem kétség, hogy megnyíljak neki.
Technikájával és jól irányzott kérdéseivel rávezeti az embert, hogy ő maga mondja ki a gondok megoldását.
Tiszta szívvel ajánlom Őt mindenkinek! Én nagyon sokat köszönhetek neki.
Üdvözlettel:
Szilágyi Zsuzsanna

Teremtés tréningről:

A teremtés önismereti tréning nekem egy olyan tükröt tartott, aminek a segítségével sikerült a dolgok valós oldalat meglátnom. Ennek a tükörnek a segítségével végre elfogadtam a külsőmet es rájöttem, hogy nem is olyan szörnyű, elfogadtam a belsőmet és értékelem magam. Átértékeltem a család fogalmát és a kapcsolataimat.  Más megvilágitásba került a karrier, most olyan dolgokra vágyom, amilyenekre fél évvel ezelőtt gondolni sem mertem, mert féltem az újtol es a változástól. Úgy érzem a felnőtté válás első lépése volt a tréning. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
S.Csilla

Hát Móni, őszinte leszek, életem minden terén a mélypontokat súroltam mikor egy éjjel karácsony és szilveszter közt rátaláltam a kineziologia elnevezésre. Olvasni kezdtem róla, tanfolyamról érdeklődtem több embernél, mindenki válaszolt, de a pénzem nem igazán volt még az egészre,  maradtam az érdeklődésnél, de te akkor is válaszoltál, mikor nem volt a konkrét jelentkezés, azt kérdezted: Hm.. nem kellene előbb kipakolni egy teli böröndöt mielőtt újat tennél bele? Ez a kipakolás szó maradt meg bennem. Aztán fél év múlva kb jött a Teremtés tréningre a felhívás, és nem érdekelt mi az, csak tudtam hogy valami kell, tőled és ezt,  meg tudom fizetni. Olyan témakörök jöttek,  amelyekről eddig nem gondoltam, hogy életem mozgató rugói. A házi feladatok megoldása közben, sok minden felkavart, a körülöttem lévőkre borogattam, és jöttek a felismerések, mi miért van, volt. A hanganyag sok mindent megértetett velem. A többiek is elkezdtek változni körülöttem,  megláttam a másikban,  hogy mi bántja, abbol ahogyan reagált, beszélt , nézett, és kimondtam neki azt,  amit ő nem is gondolt. Egy hihetetlen pluszt adtam a másiknak, vele már tudtam beszélgetni nyíltan, már lett egy új barátom , szükség volt arra,  amit nyújtani tudtam. Aztán egyre több szükséget láttam meg, és mélyebbre kapartam magam a témában. Most annak örülök a legjobban,  hogy a nehéz helyzeteket higgadtan kezelem, bármilyen téren.
Kuricsák Katalin

A mai társadalmi igazság az, hogy sajnos fel nem mérhető tömegek élnek egy valahol megrekedt tudatállapotban, káoszban. Olyan követhető viselkedés minták hiányzanak, amelyek , óvodától az egyetemig segíthetnének, a lakosság lényeges része idomított polgár ként nagy üzletláncok boltjaiban vásárol bűbájosan csomagolt étkezésre nem alkalmas élelmiszert(tartósítók,ízfokozók,gén módosító anyagok stb. ) A mindennapi tartalmi életből hiányzanak a valódi értékek. Népbutító filmek, média programok, kocsma illatú bulik és kábítószer állnak a rendelkezésre. A higiénikus élet fürdés, fogmosásból áll, ami nagyszerű, de testi szinten túl a lelki szennyeződések halmozódnak, kevesen tartanak igényt arra, hogy lelki értelembe is jó volna tisztulni. Balázs Móni és Balázs Gábor ötlete, hogy interneten elérhető lélek művelő, tisztító tréninget tart, nagyon aktuális, mert a legparányibb élőlényben is él a vágy, hogy önmaga számára jobb életet, boldogságot teremtsen, a tudatos lény az ember pedig csodákra képes, ha hajlandó megtanulni néhány igazán egyszerű önnevelő módszert és kreatívan elindul naponta tenni valami jót önmagáért és közvetlen környezetéért. A tréning  gyakorlatok egyszerűek, bárki számára érthetően fogalmazva…a tempó is emberléptékű tíz hétre  tervezett,tehát bőven van idő gyakorolni a lélekemelő feladatokat, nem kell kapkodni és hirtelen hozni döntéseket. Szakmai meggyőződésem,hogy aki odaadással elvégzi,s okat fog változni jó irányba és jobban felismeri majd a mindennapjaiban jelentkező problémáinak egyszerűbb, célravezetőbb megoldásait. Esélyt kapnak arra,hogy tudatszintjük egyre jobban emelkedjen. Egy sikeresebb élethez segítheti hozzá a jelentkezőt a „lélekműhely”működése. A lelkes és tapasztalt kineziológusok nagyban hozzájárulnak a lelki élet aktív  beindításához! Amely a mai sötét korban csúcs eredménynek számít.

Dr. Nyisztor Miklós

Elvonulásról:

Az első gondolatom az volt az elvonulással kapcsolatban, hogy függőséget okoz. Bármilyen nehéz is volt az első alkalom, amikor a második szóba került, tudtam, hogy ott a helyem. A csendre óriási szükségem van, áhítozom utána. Már nem félek a kommunikáció mentes időszakoktól, sokkal többre értékelem a hallgatást és a figyelést, akár befelé, akár kifelé, mióta részt veszek az elvonulásokon.

Természetesen vannak komoly kihívások, amikor az ember csak magával néz szembe napokon át. Az ellenállás óriási, de nekem eddig mindig megérte. Dolgozik még hetekig, hónapokig az a néhány nap, és sok minden nem is ott helyben, hanem sokkal később, utólag oldódik meg. Az elvonulás számomra egy nagyon jó eszköz arra, hogy megtaláljam az összefüggéseket, közelebb jussak a válaszokhoz. Mert kérdés az van bőven… Köszönöm Móninak a lehetőséget! /Böjthe Angéla/

Az egyik kedvenc részem az elvonulásokon, amikor elmegyünk sétálni. Mindenki olyan tiszta, mintha a minden napokban rajunk lévő burkot mindenki lesikálta volna magáról. Ekkor mindenki olyan tiszta és igaz. Mindenki külön egységet alkot, de valami miatt még is különbözik. … /Balázs Brigitta Melinda/

Az osszes haragot, indulatot torkod szakadtaból beleuvoltheted a vilagba! Szabadon gyulolhetsz mindent es mindenkit! /Gajdóczky Zoltán coach/

Szeretettáborról:

A tábor óta most van alkalmam egyedül lenni,és kicsit összefoglalni az érzéseimet, tapasztalataimat. Feltöltődtem energiával,tele vagyok szeretettel,jól érzem magam a bőrömben,jó helyen vagyok a világban.Tudom mi a feladatom,van célom,örülök az életnek. Ezt mind mind nektek köszönhetem,mert ez a 2.nyár,hogy jól vagyok,mindennap boldogan ébredek,és teszem a dolgaimat. A legeslegjobb,hogy SZERETEK, és SZERETNEK! Ez a legnagyobb ERŐ a világon!!! A legnagyobb felismerésem az,hogy számomra az ANYASÁG a legfontosabb.A gyerekemet, Esztit mindennél,és mindenkinél jobban szeretem,akkor vagyok boldog,ha ő mosolyog, jól érzi magát,és elégedett.Még sok-sok szeretetet adok neki,amely segíti őt az életben, és mindig mellette leszek,akkor is ha már nem lakunk együtt.Az a vágyam,hogy ő is érezze magát ilyen boldognak,amilyen most én vagyok. Az anyukámnak megbocsájtottam,hogy eltitkolt engem magzati koromban néhány hónapig, rájöttem,hogy ezt azért tette,mert annyira szeretett már akkor is,hogy féltett mindentől, mindenkitől. Meg akart óvni,ezért nem beszélt a létezésemről. Anyukámnak az unokája, és én vagyunk a legfontosabbak,mi értünk él. Talán neki is az anyaság, nagymamaság a legnagyobb szeretet a szívében. Rájöttem,hogy mindegy melyik csoportban dogozom az óvodában,mindegy ki a váltótársam,egyetlen dolog fontos:A GYEREKEK ! én szeretem őket,ők szeretnek engem.Ez éltet,ezért jó bemenni mindennap hozzájuk! Sanyival a wellnes Sárváron csodálatos volt,nagyon jól éreztük magunkat. Tudtunk beszélgetni,egymásra figyelni,kikapcsolódni.Az elfogadás nagyon fontos egy kapcsolatban,és nem kell a másikat megváltoztatni. Ha én változom,változik körülöttem a világ!Velem pozitív változások történnek! Bevizualizáltam a telek eladását,és már jelentkezett is valaki akit érdekel. A táborban rengeteg barátot szereztem,jókat beszélgettünk,nagyokat buliztunk. Nagy élmény volt a Balaton partján jógázni Gáborral.Jó volt,hogy a keresztfiam Dávid a közelemben volt,játszhattunk,és őt is meglephettem apróságokkal a mindennapokban. Köszönöm Móninak, Gábornak ezt a 6 napot,amely a tavalyi táborhoz hasonlóan életreszóló tapasztalatokat, felismeréseket adott!Segít,ha nehézségeim adódnak,mindig kimászok a partra,és mindig segítő kezek nyúlnak felém. Köszönöm mindannyiótoknak,hogy veletek lehettem Balatonfenyvesen.

Szeretettel:
Kalina Ági

 

Azzal a várakozással mentem az idei szeretet-táborba, hogy ugyanazt a nagy, mindent átfogó szeretet érzést kapjam, érezzem, mint amit tavaly. És megkaptam! Ismét átélhettem a feltétel nélküli szeretet,az elfogadást, azt, hogy úgy adok-kapok szeretet, odafigyelést, hogy nem várok, és nem várnak érte viszonzást. A transzlégzésen kívüli gyakorlatok számomra is újdonságot jelentettek: A szeretet-masszázst „kötelezővé” tenném minden családban, biztos vagyok benne, hogy javítaná a párkapcsolatot! A sámántánc szabadságot adott, és segített, hogy lépjek a párkapcsolati problémám megoldásában.A magzati mozgásterápia során átélhettem a magzati létem alatti érzéseimet, félelmemet a születéstől az ismeretlentől. Az immár harmadik születésalagút során végre átélhettem, hogy örül az Apám a lánya születésének! A gyakorlatok során az életem során „szerzett” negatív érzéseimből levált egy-egy réteg, a szívem-lelkem könnyebb lett. Átélhettem, hogy ízig-vérig NŐ vagyok, akinek nem kell harcolnia, lehetek gyengéd, odaadó. Köszönöm Móninak a lelkesedését, türelmét, hogy összehozta ezt a CSAPATOT,és köszönöm a tábor összes tagjának, hogy mellettem volt, segített, és SZERET!

Donner Andi

 

Nagy várakozás előzte meg a tábort.Készültem lélekben és testben, hogy végre ott lehessek. Ez a tábor abban is különleges volt, hogy nem a férjemmel, hanem a 17 hónapos kislányommal mentem!!! Picit izgultam, hogy mi lesz, hogyan fogja bírni a tábort, a programokat, én hogyan fogok tudni részt venni a programokon, de az Univerzum mindent csodálatosan elrendezett körülöttünk. Bori nagyon jól érezte magát, rengeteget játszott a gyerekekkel, táncolt, transzolt, jógázott velünk, és mindenki figyelt rá, óvta, szeretgette. Ezt külön megszeretném köszönni mindenkinek!!! Valahogy majdnem mindig úgy alakult, hogy akkor pont aludt, amikor a mélyebb dolgok történtek: pl. a transzlégzés, ahol csodás, testen kívüli állapotot sikerült megélnem a légzés utáni meditáció alatt. Hasonlót még soha nem éltem át…… A sámántánc utáni meditáció alatt hatalmas, erős szeretetélményem volt, éreztem, hogy mindenki szeret, mindenkit szeretek, és az egyedüli dolog, ami megoldhat minden szembejövő feladatot, az csakis a szeretet! A születésalagutat / meditációt, mint az események csúcspontját ( legalábbis számomra ), nagy várakozás előzte meg. Azért, mert ez a születésalagút nem rólam, a saját születésemről szólt, hanem a kislányoméról. Ott volt velem végig, együtt mentünk át az alagúton, ami számomra nehéz és keserves volt – lelkileg, viszont mindkettőnk számára hozott valamiféle pozitív változást. Ő azóta sokkal bújósabb lett, többet igényli a simogatásomat, szeretetemet. Mivel császáros baba volt, tudom, hogy ezen még sokat kell együtt dolgoznunk, de az első lépést már megtettük együtt, ami mindig a legnehezebb. Most már csak haladnunk kell az úton tovább…. Köszönöm mindenkinek a szeretetet, a csodás együtt töltött napokat, a beszélgetéseket, a bulikat, az éjszakai fürdést a Balcsiban, és főként köszönöm Móninak és Gábornak ezt a csodás tábort! Ajánlom pároknak, gyerekesnek, gyerekeknek, egyedülállóknak, és mindenkinek! Szeretettel:

Greff Tünde

 

Hálás vagyok Nektek, hogy összehoztátok ezt a tábort, és lehetővé tettétek, hogy olyan élményeket éljek át, amelyektől más színben látom a világot. Eddig is tapasztaltam, hogy amit a Móni csinál, az csak jó lehet, érdemes kipróbálni, ez a tábor pedig minden eddigit felülmúló élményeket hozott. Rájöttem, hogy milyen fontos és szükséges számomra a simogatás, és mennyire kimaradt az életemből, Intenzíven éreztem, hogy a tábor elején még mindenkit körülvevő fal, hogyan omlik le, hogyan fogadjuk el egymást, „úgy,ahogy van”, elvárások nélkül. Átéltem azt, hogy mindenkit szeretek, anélkül, hogy közelebbről ismerném. Ez a szeretet-érzés csodálatos volt a számomra, nagyon jó erre – többször is – visszagondolnom, újra átélnem az élményt. Egy nagy család tagja lettem, ahol az lehetek, aki vagyok, nem kell megfelelnem senkinek, „egy cipőben járunk”. Szeretek és szeretnek. Igyekszem a táborban átélt érzéseket a mindennapok során is megőrizni, használni, átadni. Szeretném, ha mindenki egyszer legalább elvégezné a születés gyakorlatot,újra átélné a születését, újra érezné az akkori érzéseit. Ez a gyakorlat kinyitotta a szemem, rájöttem, miért vagyok sokszor keményebb a kelleténél. Köszönöm Nektek, és a Tábor Összes Tagjának – kicsiknek és nagyoknak – az élményeket! Jövőre Veletek ugyanitt!
Donner Andi

 

Először is nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem Veletek, nagyon sokat segített a lelkemnek. Szerintem annyi minden felszakadt belőlem, hogy most már nem fogok, olyan hamar „bőgni”, de dolgoznom kell még ezen. A reggeli jóga és az egész amit ott csináltunk hihetetlen élmény volt számomra. Nagyon sokszor eszembe jut jó néhány kép amit láttam nem éppen éber állapotomban és csak mosolyogni tudok. Picit másképpen figyelem magam. Egyre többször figyelem a belsőmet, ez főleg a tegnapi nap volt az első amit elcsíptem. Még gyökeres változást nem érzek, csak megkönnyebbülést és sokkal több boldogságot veszek észre. Szerintem kezdetnek ez elég. Az étkezési szokásomat is meg fogom változtatni, több gabonát viszek majd be a szervezetembe. Nagyon hálás vagyok a sorsnak is, hogy olyan sok értékes embert megismertem a táborban, és Nekik is megszeretném köszönni azt a rengeteg szeretetett amit kaptam Tőlük. Természetesen Titeket sem hagylak ki a hálámból, mivel mindent Nektek köszönhetek, hogy egyáltalán ott lehettem, és átéltem mindezt. Köszönöm!!!

V. Éva

 

Én egy sarkos nő vagyok, nem hiába közgazdásznak tanultam, ráadásul vendéglátás irányában, ami ugye a ‘kifelé’-ről szól. Így nekem ez a tábor igazi mély víz volt. Ezt tapasztaltam: A szálláselfoglaláskor zavaró tényezők, mint közös zuhany, rengeteg légy és szúnyog a tábor végére a világ legtermészetesebb dolgának tűntek. Ott lett gyanús a dolog, hogy az első nap még morózus pincér leányzó , a 3. naptól ‘ujjongva’ teljesítette kéréseinket. Aztán megtanultam, hogy az alkoholnak nagyon negatív energiái vannak, de azért ezzel nem 100%-ig azonosultam. Hajrá meggysör és jó vörösbor!- Bocs Móni. Az első nap transz-élménye volt az, amire évek óta titkon/elfojtva/kimondva vágytam: önkívületi bulizásból átcsapni a legmélyebbről jövő fájdalomba, kínba, ön-, és kisfiam-sajnálatba, üvölteni mint egy 2 éves gyerek, és aztán az egészet elengedni, kitakarítani onnan, ahol megtapadt. Utána a Nihil és a Kánaán. A második transz-élménye azt tanította, hogy nem kell betojni az ismeretlen vagy ismerős élményektől, hiszen csak nagyon mélyről lehet nagyon magasra szállni. Az alkotások (ragasztgatás, festés stb.) a rajzszakkörök illatát és érzéseit hozta vissza, jó volt lemenni újra gyerekbe. Azóta a fiammal már 4 pólót mázoltunk össze. A ‘csend délelőttön” először megsértődtem, aztán megnyugodtam és élveztem, végül bántam, hogy vége lett. A születés meditáción, pedig egyszerűen újraszülettem. Félelemmel, küzdelemmel, pánikkal és hálával. És rengeteg szeretettel. 6 napon keresztül nem éreztem vágyat a nassolásra, nem unatkoztam, nem akartam könyvet olvasni, csak jó volt ahogy volt. 6 napon át olyan ismeretlenekkel találkoztam, akik mind nagyon különbözőek, és mégis ugyanazok. És ez nagyon jó. 6 napon keresztül annyi biztatást és erőt kaptam a ún. ‘idegenektől’, ami képes továbbvinni. 6 napon keresztül nem kellett eljátszanom a hőst. 6 napon keresztül csak ámultam, bámultam hogy mennyi minden más dolog van, ami az eddigi életemből kimaradt. Én egy sarkos nő voltam, nem hiába közgazdásznak tanultam, de most valami olyat láttam ‘befelé’, amitől egyre nehezebb a ‘kifelé’. Nagyon ÉLMÉNY-dús nyaralás volt, nagyon köszönöm Nektek és minden táborlakónak.

Üdv Sághy Viki

 

Én is köszönöm, hogy ott lehettem veletek! Jó érzés volt, hogy az „érzések” és „lelkek” világa vett körül, és nem a „materializmus”. Már csak azt kell megtanulnom, hogyan ne nyomjam el ennyire önmagam:), hogy én is átélhessem a csodát, amit sokaknak sikerült.

Üdv. Fekete Nóra

Köszönöm, hogy veletek lehettem! Köszönöm, a szeretetet, a megértést, a figyelmet! Életem egyik legszebb élményét nyújtottátok nekem a születés meditációban! Ma is boldoggá tesz, hogy tudom, az alagút végén mindig vár valaki! Féltem, mertem, láttam,győztem! Már kimegyek amikor sötét van, meditálok, együtt úszom gondolatban a delfinekkel és még annyi félelmemtől szabadulok! Hála nektek és a jó Istennek, az angyaloknak! Hiányoztok mindannyian! Ami biztos, ha hívtok, ha nem, legközelebb is ott leszek! Vigyázzon rátok a Teremtő és a drága Angyalok!

Márti

 

Megpróbálom szavakba önteni az érzéseimet… Nehezen megy, mert a szeretetről, arról, hogy kerek a világ, hogy gyönyörű az élet, hogy a fájdalomtól nem mindig kell félni, nehéz szavakat találni. Szeretném sokáig féltve és érintetlenül tovább őrizni a táborban szerzett élményeimet, mert nagy kincsre tettünk szert. Olyan lelki békét éltem át napokig, melyet eddig soha nem tapasztaltam ilyen hosszú ideig. Fantasztikus volt elmerülni belső világomban, nem foglalkozni az elvárásokkal, csak szeretni és elfogadni feltételek nélkül. Megtapasztalni, hogy milyen is a természetes ember, mennyire szeretni való, esendő, telis-tele érzésekkel. És bár különbözőek vagyunk, eredendően mégis egyformák. Ismét megérthettem néhány dolgot az életemből a transz és a meditációk segítségével, amely előbb mélyrepülést, majd fantasztikus szabadság élményt hozott. A születés meditáció megindító pillanatai mélyen a lelkembe vésődtek, és csak még inkább elmélyítették elhatározásomat, hogy dúla legyek! Köszönöm! Külön köszönöm, hogy a családom is velem lehetett. Az ott töltött napok alatt még tovább erősödött az irántuk érzett szeretetem, tiszteletem, szerelmem, türelmem. A férjem szerint minden családnak „kötelező érvénnyel” el kellene mennie SZERETET táborba:) Hálás vagyok, hogy találkoztam veletek, hogy nagyon sokat tanulhattam, adhattam, kaphattam. A tábor fantasztikus hangulata elkísér minket az utunkon… Köszönöm mindenkinek, hogy részese lehettem mindennek:

Restás Andi

Gondolatok a szeretettáborról Már alig vártam,hogy írhassak arról a csodálatos 6 napról,amit a Szelidi tó partján töltöttem VELETEK!!!Egy kis család tagjaként mentem a táborba/a Balázs család tagjának érzem magam/ a végén azt éreztem,hogy minden résztvevő gyerek és felnőtt hozzám tartozik,része az életemnek. Megtapasztaltam,hogy milyen a feltétel nélküli szeretet,hogy mindenki egyforma,egyenlően szeretni tudó és szerethető. Harmónia,szeretet,egység és béke járja át mindennapjaimat azóta amióta veletek tölthettem ezt a néhány napot. Rájöttem a rejtett értékeimre,az életfeladatomra,hogy miért jó hogy megszülettem erre a világra. Más szemmel nézem a világot,boldog vagyok,örülök minden napnak,percnek. Az élet apró csodáiból erőt merítek. Köszönöm,hogy ott lehettem,rengeteg szeretetet,odafigyelést kaptam a társaimtól,barátokat szereztem. Móni és Gábor a két legjobb barátom,ők mindig segítettek nekem amikor az életem nehéz időszakát éltem át. Nekik köszönhetem,hogy kijöttem a depresszióból,és többet nem kerülök oda!!!! Mindenkinek ajánlom,hogy az életében egyszer menjen el Móniék táborába,és élje át azt az élményt,amit mi!! Sokkal jobb ember lettem,és rengeteg gyereknek,felnőttnek szeretném átadni a feltétel nélküli szeretetet.

Ági

 

Nagyon köszönöm ezt a pár napot, az őszinte könnyeket és a sok-sok szeretetet. Szomorúan, cél nélkül, várakozás nélkül mentem a táborba. Ötletekkel, célokkal, reménnyel jöttem el. Az idő megállt, csak a jelen, a most létezett pár napig. Feltöltődtem. Megtapasztaltam, hogy az örökkévaló csak egy pillanat és a pillanat örökkévaló. Várom a legközelebbi eseményt!!!

Gajdóczky Zoltán
coach

Kineziológiai kezelésre itt jelentkezz:

 

Kineziológiai oldás
telefonszám

A transztánc rituáléval az ősi szertartások ereje válik a ma embere számára hozzáférhetővé. Egyesíti a gyógyító hangokat, dinamikus ütős ritmusokat, légzési technikákat, melyek együttesen segítenek meghívni egy megváltozott tudatállapotot, amelyből kialakulhat a spirituális ébredés, a mentális tisztánlátás, az érzelmi egyensúly és a testi egészség.

A transztánc az egyik olyan technika, amelyet  ősidők óta használ az emberiség a megváltozott tudatállapotok eléréséhez. Gyógyító hangok, dinamikus dobos ritmusok, a test mozdulatai és a légzés hamar olyan világokba repít, amely régóta a tiéd, de nem biztos hogy tudatosan is ismered.

transztánc

A rituális táncok,  a keleti kultúrák, sámán gyógyítók napi szinten használják, használták. Segítségével olyan gyógyító őserőket idézhetünk meg, amelyek természetes részeink, csak elfeledtük őket.

Nagyszerű mert egy idő után ráérzel, hogy nem te mozogsz, nem te irányítod a mozgást, hanem hagyod a testet vezetni. Itt most a test nyelve a mozdulat. A test tudja, mit kell kimozogni, kiráznia magából. Te leszel a szemlélő, az átélő. Ha ezt megtapasztalod, megtudod, milyen amikor nincs kontroll, nincs fegyelmezés, illedelmesség, mégis tudatában vagy minden egyes történésnek.

Ha egy kifejezett kérdésre keresed a választ, érdemes már napokkal előtte erre hangolódni. A táncban megtalálhatod a válaszokat.

Technika:

Váltakozó intenzitású zenék, az ősi kultúrák hangjai, és korunk zenéi segítik a folyamatot. A tánc befelé figyelve, szemünket bekötve, segít magasabb rendű lényünk felé gravitálni. A szem elveszti az ingereket, viszont ezért, és ennél inkább minden más érzékszervünk erősen bekapcsol. Külön utunkat járjuk, mégis együtt haladunk. Ez alkalommal őseinket, sámán gyógyítókat hívunk meg gondolatban. A magyar nép igen gazdag sámán múlttal rendelkezik. Ők a táltosok.  Tehát intenzíven ott él bennünk.

Nagy erejű gyógyulásokra számíthatsz. Spirituális ébredésre, mentális javulásra, a testi lelki egyensúlyod megtalálására lelhetsz.

Találkozhatsz magasabb rendű lényeddel, vezetőddel, őseiddel, előző generációkkal, előző életeiddel.