Mini kineziológia tanfolyamok

A kineziológus képzés fontos részei, általában 1 napos tanfolyamok, egy-egy életterületre fókuszálva – feltétel a II-es One Brain tanfolyam elvégzése.

“Vedd kezedbe az életed!” – (A Három az Egyben módszer filozófiája)
Úgy születünk erre a világra, hogy ránk van bízva a saját sorsunk. Az elején még teljesen bizonyosan tudtuk, hogy ezzel boldogulni fogunk. Tudtuk, hogy mi irányítjuk az életünket. De a sok alkalmazkodás és szabály megtanulása elvette erőnket. Ezt adja vissza ez a tanfolyam, hogy elfogadva önmagunkat, emlékezve erőnkre új választásokkal élhessünk. Kételkedéseink oldódnak, lehetőségeink nyílnak.

ESP blokkok oldása
Fogantatásunk pillanatáig nézünk vissza, hiszen körülbelül 4 éves korunkig, még láttunk, halottunk mindent. Olyan dolgokat is, amelyeket a felnőttek nem. Telepátiánk, intuíciónk tökéletesen működött. De a felnőttek nem hittek nekünk, így leszoktunk arról, hogy ezeket használjuk. Most itt visszaszerezheted ezeket a képességeidet.

Bőség 
Találd meg melyek azok a blokkok, amelyek gátoljak benned a gazdagságot. Oldások, amelyekkel visszakaphatod a feléd áramló bőség elfogadásának képességét. Ki vagy mi akadályoz abban, hogy bőségben élhess. A kételkedések feloldhatóak.

Írói blokkok eltávolítása
Nyelvünk megtanulása sokszor fájdalommal, félelemmel is járt. Félelemben tanultunk, amely lekapcsolja bennünk a kreatív önkifejezés tehetségét. Ezeket a területeket keressük meg, beazonosítjuk az okokat és feloldva őket, kreatív alkotókká válhatunk.

kineziológus képzés
kineziológus képzés

Féltékenység, irigység
Féltékenységünk rögeszméi leginkább a szeretet személytől szakítanak minket. Ellökjük magunkat féltékenységünkkel a másiktól, így továbbra is szeretethiányosak maradunk. Féltékenységünk, irigységünk, saját megtagadott tulajdonságainkból keletkeznek. A tanfolyam ideje alatt megkeressük a  féltékenység, az irigység gyökerét, alacsony önértékelésünk erőre kap. Így az irigység feleslegessé válik.

 

One Brain Kineziológus képzés a Lélekműhelynél

I. One Brain Kineziológia Tanfolyam: A szakma eszközei (2 nap)
A kineziológia története, kialakulása. Hogyan blokkol minket a stressz? Mi a stressz fogalma.? Tipikus életkori stresszek.   Az izomtesztelés bevezetése. A viselkedési barométer, korregresszió elsajátítása, gyengéd oldás.  Stresszoldó technikák, vizualizációs technikák.

II. One Brain Kineziológia Tanfolyam: A One Brain kineziológia alapjai (3 nap)
A dyslexia sajátságos értelmezése a kineziológia szerint. Tanulási problémák oldása. A jobb és bal agyfélteke összehangolása. Írási, olvasási, számolási nehézségek oldása. Hallás, látás, beszédproblémák sajátságos korrekciói. Számos gyorsan használható korrekció,  lekapcsolt testi és agyi területek újraprogramozása. Izomtesztelés további 4 izmon.A gyermekek kezelésének sajátosságai. Kineziológiai etika.

III. One Brain Kineziológia Tanfolyam: Testkód (3 nap)
Hogyan nézünk ki, mit árul el rólunk az arcunk? Mely arcszerkezet funkciónkat használjuk helyesen, melyiket tagadjuk meg?
Mások tulajdonságainak és viselkedéseinek összefüggései, mitől szimpatikus egy illető számunkra. Saját jellegzetességeinkben mit nem bírunk elviselni, miért?  Másképp nézel majd magadra, és az emberekre ezután a tanfolyam után.

IV. One Brain Kineziológia Tanfolyam – Haladó One Brain (4 nap)
Haladó korrekciók elsajátítása. Elektrolit egyensúly, kloákális energia, beszűkült írisz, agyfélteke eltérések, tekintetirányok, kiegyensúlyozatlan járás, fülkürti egyensúly korrekciók, mellékvese túlműködés, összeszűkült koponya, rekeszsérv hajlam, Illeocekális és Houston billentyűk, csakra korrekciók. Maiu és Bach eszenciák használata, alkalmazása a kineziológiai oldás során.

 

 

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, akár 2-4 fős kiscsoportokban is. Kérésre külön helyszínen is.
Érdeklődj email-ben.
Balázs Mónika és Balázs Gábor kineziológus oktató