Sok éve tanítom a kineziológiát, és ma is rácsodálkozom arra, hogy mennyi természetes stresszoldó képesség lakik mindenkiben, anélkül, hogy sejtené.
Mindnyájan számos olyan gyakorlatot tudunk, amelyről nem is sejtjük, hogy másra is használhatnánk,.
Mindannyian képesek vagyunk arra, hogy megoldjuk életünk kihívásait. Az ehhez való önbizalmat azonban, lehet, hogy elveszítettük. És, ha így van meg kell kérdezni azokat, akik már megtalálták.

Olyan egyszerű technikák bírnak óriási erővel, amiről nem is gondolnád.
A legtöbbet érdemes lenne mindenkivel, már az általános iskolai tanulmányok során megismertetni.
Milyen nagyszerű lenne, ha a gyerekeink nem önbizalom romboló iskolarendszerben nőnének fel, ahol az állandó teljesítménykényszer és minősítés, osztályzás során megtanulják felnőttkorukra, hogyan kell úgy csinálni, “mintha” dolgoznál.
Ha megmaradna a hitünk, hogy képesek vagyunk bármire.

Ez a 4 órás kis kineziológiai kostolót azzal a szándékkal indítom útjára, hogy mindenki merje és használja bátran a kineziológia technikáit.
Ezen a napon egyszerű izomtesztet és egyszerű stresszoldó technikákat tanítok neked. De attól, hogy egyszerű, még nagyon is ütős.
Tudsz vele a családodnak és magadnak is segíteni.
A cél itt most nem a profi kineziológus képzés, de kipróbálhatod és ha tetszik folytathatod a tanulást, ahhoz is, hogy kineziológus légy.
Anyukáknak, apukáknak,  szeretném megmutatni mit tudnak tenni egy egy konfliktus helyzetben, a szorongós gyermekkel, az idegőrlő munkahellyel, a problémás kapcsolatokkal.