Balázs Gábor és Balázs Mónika kineziológus Budapest határában, Pécelen és Budapesten Zuglóban is várja rendszeres ingyenes állapotfelmérési lehetőséggel az érdeklődő klienseket.
Ezek az alkalmak havonta egyszer, igénytől függően alakulnak.

Ilyenkor csak izomtesztelésre és rövid megbeszélésre van lehetőség. Ez nem egy teljes kezelés, oldás. Időtartama kb.15 perc.
Azonban, ha van kérdésed kiteszteltetheted azt, és megtudhatod mit válaszol a tested.
Ha még nem ismered a kineziológia módszerét, itt erről személyesen is tájékozódhatsz, felteheted kérdéseidet.

A kineziológia One Brain módszere a legtöbbször a kar izmát, nevezetesen a delta izmot használja. Az izmok stressz hatására elgyengülnek, a változást a kineziológus érzékeli. A test, vagyis az izom jelzi, hogy melyek a számunkra stresszelő dolgok. Akár múltbeli események, kapcsolatok, történések, helyszínek, személyek voltak számunkra negatív hatással, azt a test, az izom megmutatja.
De kitesztelhető az is, hogy a jelen életünkben melyek azok a helyzetek, személyek, ételek, szokások, amelyek nem harmonizálnak velünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezeket érdemes mind mellőznünk ezentúl, vagy hogy feltétlen meg kell szakítsunk kapcsolatokat, vagy feladni kihívásainkat, feladatainkat, hanem arra figyelmeztet, hogy fel kell dolgozzunk valamit, hogy újra a középpontunkba kerülve, erőre kapjunk.
Habár a kineziológia szó hallatán a legtöbb embernek az izomteszt fogalma jut eszébe, ez csak egy segédeszköze a módszernek.
Segítségével gyorsan eljutunk az okokig, azonban ezzel még nem valószínű, hogy a megoldás is azonnal tisztázódik.

A kineziológus gyengéd beszélgetéses jellegű, vizualizációs technikát használó kezelései mély önismereti kapukat nyitnak bennünk, amelyek összekötnek múltat és jelent, rádöbbentenek tőlünk valójában idegen, ám mégis berögzült szokásainkra.
Rengeteg olyan szokásunk, megszokásunk van, amelyet naponta végzünk, de valahol belül érezzük, hogy ez nem a miénk. Szenvedünk tőle, mégis valami késztetés hajt, hogy újra és újra megtegyük. Talán már százszor is elhatároztuk, hogy abbahagyjuk, de a késztetést nem bírjuk legyőzni. Ezek azok a minták, amelyek ott élnek bennünk, és ha mi magunknak nem sikerül, akkor a kineziológus hozzáértő vezetésével, segítségével, nagyon szépen és hamar le is tudjuk rakni.

Ha szeretnéd igénybe venni az állapotfelmérés, tesztelés lehetőségét, küldj nekünk egy emailt.

Balázs Gábor kineziológus

Balázs Mónika kineziológus

 

kineziológus budapest

kineziológus budapest határában